A ReSuli – tanulóközösségek hálózata veletek épül!

Ezért létrehoztunk egy kérdőívet, ami itt érhető el:  ©ReSuli kérdőív. Ebben éppen azokra kérdeztünk rá, amelyek titeket is bizonyára foglalkoztatnak. Az eredményeket folyamatosan publikáljuk (lejjebb görgetéssel elérhető.)

Kérjük, töltsétek ki a kérdőívet! Ez kb. 10 percet vesz igénybe (tanulóközösségeknek kicsit több idő, mert több a kérdés, többieknek valamivel kevesebb.)

Ráadásul mindig kitalálunk nyereményjátékokat 🙂

Az első 50 kitöltő között kisorsoltuk Polyecskó Dóra és Nótinné Csikós Marianna Óvodai játékkalendárium című könyvét. A sorsolás:  sorsolás videó 2017.11.05.

A 51-100 kitöltő között (Vekerdy Tamás felajánlása) a 2017 novemberében megjelenő Belső szabadság című könyvet sorsoljuk. Izgi!

Kinek szól a kérdőív, mi az előnye?

  • Szülőknek: amennyiben úgy érzitek, jól jön a támogatás.  Információra van szükségetek az adott tanulóközösség elérésében, váltáson gondolkodtok. Töltsétek ki kérdőívünket, vagy elérhetőségeinken jelezzétek igényeteket, s  mi boldogan összekötünk benneteket a lehetőségekkel.
  • Tanulóközösség-munkatársaknak: ha szeretnétek bővebb, nyilvános információt közzétenni közösségetekről. Így gyorsabban tudunk információt szolgáltatni, ajánlani benneteket! Ezt a kérdőívvel a legegyszerűbb, valamint elérhetőségeinken is megtehitetek.
  • Leendő alapítóknak: ha szeretnétek az adatbázisba kerülni, hogy tervezhessenek veletek az érdeklődők. Ha gyarapodni szeretnétek,  hogy mielőbb stabilizálódni tudjatok. Számotokra különösen fontos, hogy minél bőségesebb információt adjatok magatokról, pl. milyen létszámmal, korosztállyal, programmal, (specialitással) stb.,  tervezitek az indulást. A kérdőív kérdései mindezekre kérdeznek.
  • Tanulóközösség leendő munkatársainak: annak érdekében, hogy mielőbb megtaláljátok az áhított munkakört. Küldjetek bemutatkozót! Hol, milyen iskolafokon, milyen témában stb. képzelitek el a jövőtöket? Aki gondolja, és jóváhagyja, bekerülhet a CV bankba, így az önéletrajzotokat is ki tudjuk ajánlani. A kérdőív nektek is tesz fel kérdéseket a fentiekkel kapcsolatban.
  • Otthontanító szülőknek: hogy mielőbb megtaláljátok partnereiteket. Szívesen támogatunk titeket abban, hogy egymásra leljetek; megismerjétek a lehetőségeiteket, a környéketeken élő otthontanuló családokat, új barátokra találjatok, tapasztalatot cseréljetek, erősítsétek egymást.   Valamint elérhessétek a tanulóközösségeket: azok programjait, szakköreit, fellelhető, számotokra is hasznosítható pl. módszertani tudást, jó gyakorlatokat,  és magántanárokat. A kérdőív kitöltése a legjobb megoldás számotokra.

magántanuló nov 17

 

 

Elérhetőségünk:

resulialapitvany@gmail.com

ReSuli facebook csoport

 

KÉRDŐÍV ADATSZOLGÁLTATÁS (2017.11.14-folyamatosan)

 

2017.11.14.
74 kérdőív alapján összesítettük a jelenleg működő tanulóközösségeket.
©ReSuli tanulóközösségek térkép folyamatosan frissül, és tartalmazza az elérhetőségeket.

 

2017.11.17.
76 kérdőív alapján összesítettük

  1. az alapítás alatt álló,
  2. tervben levő tanulóközösségeket.

A facebook csoportba feltöltött excel táblában taláható e 2 sheet, illetve egy dinamikus változat a posztok között.