A gyermekek felvételére a következő protokollt alakítottuk ki tanév közben:

 

Ismerkedő beszélgetés

A kapcsolatfelvétel történhet telefonon, e-mailben, személyesen, vagy az ennek az oldalnak az alján található jelentkezési űrlap segítségével. A jelentkezőkkel egyeztetünk egy időpontot, jellemzően valamelyik hétköznap 15:00-ra, amikor személyesen találkozhatunk az iskolában. Bemutatjuk Önöknek az iskolát, tanárainkat,  megismretetjük működésünket, terveinket. Mi is szeretnénk Önökkel, valamint gyermekeikkel megismerkedni, ezért az első találkozóra nem csak egy szülőt, hanem lehetőleg mindkét szülőt vagy gondviselőt, és a gyermeket is várjuk! Amíg a felnőttek beszélgetnek, addig a csoportszobában a gyermekek szívesen bevonják játékaikba az újonnan érkezettet.

IMAG2306

Próbahét

A megismerkedést követő következő lépcső a magántanulói csoport felé: a próbahét. A próbahét során a gyermek és a szülei teljes jogú tagként vesznek részt a csoport életében, kölcsönösen megtapasztaljuk az együttműködést a hétköznapok valóságában. Ez alatt az egy hét alatt közvetlen tapasztalatokat szerezhettek a tanulócsoportról, megismeritek a többi családot, beszélgethettek minden tanárral, de mindenekelőtt a legfontosabb visszajelzéseket a tanulócsoportról a saját gyermeküktől fogjákot megkapni! A próbahétre térítésként kérjük a mindenkori havi tandíj egy negyedét és öt napi étkezési díjat.

Felvétel

Jelentkezés

Ha érdeklődik magántanulói csoportunk iránt, keressen minket a facebookon, emailben, telefonon, vagy csak egyszerűen töltse ki az alábbi jelentkezési lapot, hogy felvehessük Önökkel a kapcsolatot! A megadott adatokat csak a Mars tanulócsoporttal kapcsolatos kapcsolattartás érdekében használjuk, nem adjuk tovább és nem tároljuk őket, azon túl, hogy elveszítik relevanciájukat.

22195504_1847239355290492_7149767887310777397_n

Jól tudjuk, hogy szülőként az ember a legféltettebb kincsét bízza az iskolára, ezért köszönjük, hogy megtiszteltek bennünket bizalmatokkal.